Acımasız Arzu-Yorum


 Damarlarında korsan kanı taşıyan bir İspanyol milyarder!

 Cornwall'deki görkemli Pervarnon Evi, Rhianna Carlow'un kahyanın istenmeyen yeğeni olarak yalnızlık içinde çocukluğunu geçirdiği yerdi. Şimdi bir düğün için misafir olarak Pervarnon'a geri dönüyordu - Ve görünüşte hiç öyle değilmiş gibi duran kibirli ve acımasız milyarder Diaz Pervarnon'a.

 Diaz'ın tek amacı var.- para avcısı Rhianna'yı evden uzak tutmak. Üstelik o bir İspanyol korsanın soyundan geliyordu. Diaz, Rhianna'yı kaçırdı ve lüks yatında hapsetti. Rhiannon onun acımasız arzuları ile baş edemeyecek kadar deneyimsizdi. 


***********************************************

 Dün pdf kitap sitelerini incelerken tesadüf sonucu gördüğüm bir kitaptı. Kitabı yaklaşık 2-3 saat içinde bitirdim.

 Şu zamana kadar okuduğum en iyi 2. beyaz dizi oldu kitap. Yazar, anlattığı hikayede her şeyi eksiksiz aktarmış bizlere. Sanırım gözüme fazla çarpan tek kötü yanı geçmiş-günümüz kısımlarını anlatırken fazla atlama yapması. Yani şöyle söyleyeyim. Kitap günümüzü anlatırken 2 sayfa sonra geçmişi anlatmaya başlıyor, sonra günümüze dönüyor, derken hop yine geçmiş zamana varmışız.

 Kitapta Rhianna -ve belki Cassie- hariç diğer karakterler sinirlerinizi ciddi anlamda bozabilir. Herkes bu güzelim kızımızı günah keçisi ilan etmiş vaziyette kitap boyunca.

 Kitapta çiftimizin aşkını fazla inandırıcı bulmasam da yazarın anlatım tarzı ve yazar, Rhianna'nın çektiği acıları anlatmakta başarılı olduğu için oraları hiç önemsemedim. Hatta romantizm hiç olmasa da olurmuş aslında :D .

 Yazarın şu anda bulunan pdf kitaplarını ileride okuyabilirim.

 Puanım: 5/5

Yorumlar