Pazar 6'lısı: Alışveriş Sepetinizdeki 6 Kitap




 Son zamanlarda olanlar ve yaz ayının getirdiği bıkkınlıktan dolayı çoğu blog yazarı gibi ben de yazmaya iyice üşendim. Ama bir yerden de devam etmek lazım. Ben de sıradaki pazar 6'lısı için kolları sıvadım.

 Bu hafta için belirlenen konu alışveriş sepetimdeki 6 kitap. Aslında biz kitap kurtlarının sepetindeki kitap sayısı asla bu kadar az olmaz. Elimizde bulunmasını istediğimiz çok sayıda kitap var fakat kitap fiyatlarının pahalılığı, bazılarımızın internet aracılığı ile ucuza kitap alamaması (bkz. ben :/ ) gibi etmenlerden ötürü bu listeyi azaltmak zorunda kalıyoruz. 

 Aklımda çok kitap var ama 6 kitap dendiği için şu an en çok istediğim kitaplardan bir liste hazırladım. Kısaca seçtiğim kitaplar şunlar:



 Aranızda bu kitabı herhangi bir kitapçıda gören var mı? Ben hala hiçbir yerde göremedim. Konusu bakımından çok heyecanlı bir kitap bekliyorum. Tabi bir yerde görürsem artık -_-


Kapağına aşık olmam+konu güzelliği ile hemen okumak istediğim bir kitap. Ayrıca hıristiyan kurgu olarak geçiyormuş kitap. Bu türde sadece bir kitap okudum ve hoşuma gitmişti.


Daha önce okumadığım bir yazar ama kitaplarının çoğunun konusu çok hoşuma gitti. Şimdilik istediğim kitabı bu.


Kitap yaz okuma şenliğimde bulunsa da elimde bulunmuyor :D Kısmetse eylül ayında almak istediğim çoğu İş Bankası Yayınları'ndan alacağım kitaplardan biri olacak. Niye eylül derseniz, eylülde yazacağım yazıda açıklayacağım ;)


Aslında Orhan Kemal'in bütün kitapları elimde bulunsun istiyorum ama 6 kitap dendiği için bu kitabı ekledim listeye. Kısmetse Tüyap'ta çoğu kitabını almayı planlıyorum.


Can Yayınları bu yazarın kitaplarının kapaklarını değiştirmeyi ne zaman bırakacak acaba? 

BONUS: Son kısım da artık yeni çevirileri gelsin dediğim tarihi aşk romanı yazarları: Elizabeth Hoyt, Brenda Joyce, Teresa Medeiros, Tessa Dare, Lorraine Heath, Laura Kinsale, Anna Campbell, Gaelen Foley, Julia Quinn ( lütfen Smythe-Smith Quartet ve Rokesbys serilerinden olmasın, onun dışındakiler olursa havalara uçarım)

 Peki sizin listeniz nasıl?


Yorumlar

  1. Neden internetten alışveriş yapamıyorsun? Kredi kartı yüzündense İninal adlı kartı tavsiye ederim. Benim de babam kredi kartını kullanmama izin vermiyordu ama ininal ile bu sorunu aştım :)))
    Listen birçok türden kitap barındıyor ne güzel. Ben farklı türler okumak istesem de çoğu zaman bildiğimden şaşmıyor ve fantastik okuyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç sorma, keşke dediğin gibi olsa. Bizimkiler internetten yapılan her alışverişe karşı :D Hal böyle olunca indirim denen şeyden anca kitap fuarlarında yararlanabiliyorum 😢
      İninal'ı ilk kez senden duydum. Tek merak ettiğim aldığım kitaba taksit yapıyor mu yoksa tek çekim mi alıyor? Hoş, bizimkilerin inadı sürdükçe kullamam ya :D
      Bu sene farklı türler okumaya başladım,artık çevrem tarihi aşk romanı okumamdan bıkmış durumda ama hoşuma giden bir tarihi aşk olursa önceliğim o olur her zaman:D

      Sil
    2. Ama İninal kartı alırken hiçbir kişisel bilgini vermiyorsun. Bir de içine sen ne kadar para koyarsan o kadar harcıyorsun. Ben alışveriş yapacağım kadar koyuyorum içine. Şu ana kadar 100 tlden fazla koyduğum olmadı benim. Biri çalsa da çok zarar da olmam. Kredi kartına göre bayağı tehlikesiz :D Taksit yapılmıyor ne yazık ki :/ Yine de bir araştır bence. Belki sizinkileri ikna edersin :)))

      Sil
    3. Sadece kitaba izin verseler çok güzel olur. Öbür şeylerde ben de yapmayı pek istemem. Zaten kullandığım da kredi değil bankamatik kart, İninal alırsam kullanmakta zorluk çıkmayacaktır. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Sunay Akın'ın kitaplarını okumuş ve sevmiş biri olarak Bir Çift Ayakkabı doğru tercih diyorum. İçinde çok güzel yaşanmış olaylar vardı. ,

    Orhan Kemal benim de çok sevdiğim bir yazar. bütün kitaplarını okumak istiyorum.

    iş bankası klasiklerine ben de bayılıyorum ama elimde o seriden sadece iki kitap var. zamanla sayısı artar diye umuyorum.

    o zaman eylülde senden bir kitap alışverişi yazısı bekliyorum :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder