Okuma Maratonu : 2. Gün | En Sevdiğiniz Beş Arkadaşlık


1. Sinners 


Serinin 1 kitabını okusanız da grup üyelerinin birbirlerine ne kadar bağlı olduğunu kolayca anlarsınız. Grup üyeleri çoğunlukla birbirleriyle didişse de gerektiğinde birbirlerine destek olmalarını kıskanmamak elde değil.

2. The Wallfllowers


Lisa Kleypas, diğer historical yazarlara göre romantizmi az, arkadaşlık ve ailevi ilişkileri daha ağırlıkta olan romanlar yazmayı seviyor. Fazla sevdiğim bir seri olmasa da The Wallflowers kızlarının arasındaki arkadaşlık imrendirecek cinsten.

3. Scoundrels of St. James


Şu an için serinin tek kitabı çevrilmiş olsa da aralarındaki kopmaz bağa hayran kaldım. Çocukluktan beri beraber olan bu 5'linin karşılaştıkları her zorlukta birbirlerine kol kanat germeleri kitapta çok güzel işlenmişti. Sonraki kitaplarda bu bağı daha fazla göreceğime eminim. Tabi birileri bu seriyi hatırlarsa.

4. Miranda Cheever-Olivia Bevelstoke


Bu kitap benim için her şeyiyle ayrı bir yerdedir. Kitap boyunca aralarındaki bağın ne kadar eğlenceli ve güçlü olduğunu görmek her zaman yüzüme bir gülümseme konduruyor. Olivia'nın şımarıklıklarıyla Miranda'nın anaç tavırları birbirini tamamlıyor. Yirim onları :)

5. Katherine Brooks-Delores Warren


Biraz düşününce Kate/Dee ikilisi Miranda/Olivia'ya benzemiyor değil. Kate, Miranda'ya göre daha dişli, Dee ise Oliva'dan daha pervasız :D Darmadağınık kitabında ilişkilerinin ne kadar derin olduğu daha net gözüküyor. Asıl kitap Darmadağınık ama ben o -31'in bulunduğu kitabın kapağını koymam arkadaş! 

Yorumlar

  1. Şahane Bir Kadının Gizli Günlüğü'nü okumuşum aralarından sadece :D Evet, arkadaşlıkları çok güzeldi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Huyum Miranda'yı biraz daha andırdığı için Olivia gibi bir arkadaşım olsun isterdim.☺

      Sil
  2. Sinners üyeleri birbirine o kadar bağlılar ki aynı kadını bile becerirler asdasdfsf :D iğrenç şeyler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder