Son 1 Ay:Genel


 Son kısımda birazcık yaz başına da kaçacağım gibi görünüyor. Benim okul 15 Mayıs'ta bitmişti. Sözde 26 Eylül'de açılacaktı fakat 3 Ekim'e kaydırmışlar. Gerçi bundan hiç şikayetçi değilim. Bir kere de tatil konusunda şans bana güldü :D

 Tatile girince yapmak istediğim ilk şey "Doctor Who Klasik Seri" bölümlerini izlemek oldu. Bu amacımı hemen hemen gerçekleştirebildim diyebilirim. Tabi ben tembellik yapmasaydım çoktan bitmişti seri. Seriye 3. Doktor itibarıyla başladım. Sebebi siyah beyazdan renkli görüntüye geçiş yapmasıdır :D Fakat ilk 2 Doktor'un bazı bölümleri eksik olduğu için de önce tamamlanan hikayeler bitsin, sonra normale en eskiye dönerim dedim. Aslında dizi hakkında yazmak istediğim baya şeyler var. Örneğin Klasik ve Modern Seriyi karşılaştırmak, en sevdiğim Doktorları ve Yol Arkadaşlarını sıralamak gibi. Sizin de diziyle alakalı aklınızda şu konuyu da yazsa güzel olur dediğiniz şeyler varsa bana yazabilirsiniz :) 



 Blogta da baya bocalamış durumdayım. Yazmam gereken yorumlar, yapmam gereken bir mim var, blog arkadaşlarımın yazdıkları yeni yazıları okumam, onlarla konuşmam lazım. 2 tane okuma şenliğine katıldım fakat bu işlerin bana göre olmadığını anladım. Sweet Summer güzel gitse de Okuma Şenliği'nde baya bocaladım. İlk kez bu sene kitap okuma konusunda çok sıkıntı çektim. Belki havadan, belki kendimi kısıtladığım için.



 Onun dışında izlediğin dizi veya film var mı diye sorarsanız, ne yazık ki bu iki türle de bir türlü haşır neşir olamadım. Bir aralar baya anime izliyordum, onu da bırakmış durumdayım. Ben pek izleyici bir insan değilim :D Daha çok kitap okumayı ve müzik dinlemeyi seviyorum anlaşılan. Gerçi en son 2012'de güzel müzikler dinledim. Sonrası hep facia oldu benim için. Ben de eskilere dönüş yapıyorum. 80'ler, 90'lar gibi. 

 Bunu duyunca belki pek hoşunuza gitmeyecek. Büyük bir hayranı değilim fakat Lady Gaga'yı seviyorum. Son 3 sene boş durmasa da yaptığı işler çoğunlukla sessiz sakin işlerdi. Şu an Perfect Illusion şarkısıyla adından bahsettiriyor. Evet, bildiğimiz Gaga'dan farklı ama bir o kadar da onun yapacağı bir şarkı olmuş bence. Ve çoğunluğun aksine ben şarkıyı gerçekten beğendim. Artık aynı tarz olan şarkılardan bıktığım için Perfect Illusion bana ilaç gibi geldi. Yine de ilk şarkının bu olmamasını isterdim açıkçası. Sırada 1 ay sonra çıkacak olan yeni albümde. Umarım 2 senelik çalışmalar olumlu yansımıştır albüme.



 Özellikle son ayım için söyleyebileceğim tek şey "benden bağımlı veya bağımsız ertelenmiş veya geciktirilmiş durumlar" olacaktır. Toparlamam ne zamanı bulur acaba? Yalnız yazmak baya iyi geldi şu anda. Belki bunu diğer blogger arkadaşlarım gibi aylık rapor olarak sunabilirim. Umarım sizleri sıkmayan bir yazı topluluğu olmuştur :)

Yorumlar

  1. Hiç sıkmadın okurken keyif aldım:) Böyle yazıları yazmak da okumak da iyi geliyor devamı olması dileğiyle^^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder