30 Şarkı Meydan Okuması / 8


 Bağımlılıklar hakkında bir şarkı

 Hmm, bu biraz zorlayıcı olmuş. Başta aklıma The Weeknd geldi ama şarkıları bilindiği ve bağımlılığı savunan şarkılar yaptığı için vazgeçtim.

 Çok fazla sevilen bir şarkı olmasa da Lady Gaga/Perfect Illusion şarkısını paylaşmak isterim. "Şarkıyı sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek için yazdım." gibi bir açıklamada bulunmuştu. 

 Şarkı eski parçalarına göre çarpıcı değil ama o dönemler Taylor Swift, Ariana Grande gibi aynı tarz müzik yapan şarkıcılardan aşırı bıktığım için bu şarkı çok değişik gelmişti ve sonuçta Lady Gaga'yı bekleyen biriydim. 


Yorumlar

  1. Benim bu albümde en sevdiğim şarkı "Angel Down"dı. Genel olarak da fena bulmamıştım sanırım klasik Gagag şarkılarını pek sevmediğimden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gaga Artpop'tan sonra müzikal anlamda kendini geliştirdi ama biz severlere olumlu etki bırakamadı :/ Ben de John Wayne şarkısını beğenmiştim ama gitti bu şarkıyı çıkış parçası yaptı.

      Artık kendi isteklerini bırakıp biraz hayranlarını düşünmesi lazım.

      Sil
  2. oleeeeeey şarkıııııı :)

    YanıtlaSil
  3. Belle'ciğim moralim bozuktu ya çoğunu kaçırdım yayınlarının, Lady Gaga hiç dinlemedim inan yani malum kuşak farkı var:))ben hep eskilerde kaldım:))) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biliyorum, bir şekil toplanmaya çalışıyoruz ama zor :/ Kuşak farkı var ama sizin kuşak daha iyi her zaman 😘

      Sil

Yorum Gönder