Ufak Bir Yardım



 Bu yazıyı yazmak için geç kalmış olabilirim. Bugünlerde zorlandığım bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Ben okulumda bankacılık ve finans bölümünde okuyorum. Bu sene üniversitemin 3. senesini bitirmeme az kaldı. Bilirsiniz ki 3. sınıftan itibaren kısa süreliğine staj yapmanız gerekiyor. Fakat bankalar veya finans alanındaki şirketler internet sayfalarında staj hakkında bilgiler verse de başvuru sayfalarını bulmak oldukça zor. Galiba birçoğu staj başvurularını mayısta sonlandırıyordu. Hal böyle olunca ne yapacağımı bilemez bir haldeyim şu an.

 Bu yüzden sizden staj hakkındaki tavsiyelerinizi isteyeceğim. Geçmişte staj yapmak için neler yapmıştınız? Veya daha önce bankada staj yapanlarınız olduysa nasıl bulmuştunuz? Şu an için sadece İş Bankası'nın yayınlamış olduğu staj ilanına başvurdum. Diğer bankaların ilanını göremedim. Aklıma sadece bankaları ziyaret edip veya insan kaynaklarını arayıp bilgi almak geliyor. 

 Geçmişteki tecrübelerinizi paylaşırsanız ne yapmam gerektiğini daha iyi bilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. 😊

Yorumlar

  1. Keşke yardımcı olabileceğim bir konu olsaydı ama hiçbir fikrimin olmadığı bir konu :(( google+'da paylaşayım en azından belki bir bilene denk gelir. En kısa sürede halledersin umarım staj işini :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bile benim için büyük yardım olur. Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/insan-kaynaklari/sayfalar/bankamizda-staj-imkani.aspx

    googla a banka stajı 2018 yazıp tek tek inceleseneeee hadiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğini yazmak en azından Garanti Bankası için iyi oldu. İlan göremedim ama üyelik oluşturdum. Türkiye Finans'a da üyeliğimi yaptım ama aktivasyonu gerçekleştirmeme rağmen sayfa kendini açmadı :D Akşam yine bir bakacağım. Yardımın için teşekkürler :)

      Sil
  3. Maalesef anladığım ve yardımcı olabileceğim bir konu değil ama Google hesabımdan paylaştım. Umarım yardımcı olacak birilerini bulabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek, bu bile yardımcı olur. Çok teşekkürler :)Şu an birkaç yere başvurdum. Umarım şansıma iyisi çıkar :)

      Sil

Yorum Gönder