İtaatkar-Yorum



 Aşk en renkli fantezidir.

Abby King kütüphanede çalışan ve hayatı monoton olan genç bir kadındır. Onu diğer kadınlardan ayıran şey, zengin ve yakışıklı CEO Nathaniel West hakkında kurduğu çılgın ve karanlık fantezilerdir. Nathaniel ise hayatını bir dizi kurala göre yaşamaktadır: Hem ofiste hem yatak odasında kendisine itaat edilmesini ister ve onunla beraber olmak isteyen bir kadın öncelikle onun boyunduruğu altına girmelidir. 


Abby bir arkadaşından Nathaniel'ın yeni bir partner aradığını öğrendiğinde hiç düşünmeden Nathaniel'ın itaatkârı olmak için başvurur. Birlikte geçirdikleri tek bir hafta sonu bile Abby'ye artık Nathaniel'sız yapamayacağını göstermiştir. Nathaniel onun için daha önce varlığından bile haberdar olmadığı bir haz dünyasının kapılarını açmıştır. 



Kısa sürede Abby daha fazlasını istediğine karar verir ama koyduğu kurallarla etrafına duvarlar örmüş Nathaniel'a sevmeyi yeniden öğretmesi o kadar da kolay olmayacaktır. Yine de duygular kural tanımayacak ve aşk, fantezilerin en renklisi haline dönüşecektir.



"İnsanı etkisi altına alan, zeki ve gerçek kahramanları ile ateşli aşk sahneleri olan bir roman. Çok başarılı bir aşk hikâyesi."

-Christina Lauren, Harika serisinin yazarı-


"Bu kitap size Grinin Elli Tonu'nu unutturacak. Tara Sue Me çok yaratıcı ve İtaatkâr sizi esir alacak."

-Southern Fiction Review-


"Yeni bir erotik seriye seksi ve davetkâr bir başlangıç. İtaatkâr'ı kaçırmayın."

-Romance Reviews Today-
(Tanıtım Bülteninden)

**************************************************

 Oy anam oy! Nereden başlasam acaba?

 Başımıza bir Elli Ton Serisi geldi, sonra erotik kitapların çoğunda bu seriden mutlaka bir benzerlik bulundu. Sanırım Elli Ton'a en fazla benzeyen seri Tara Sue Me'nin "The Submissive" yani bizdeki adıyla İtaatkar Serisi.

 Ben kitabı almadım, bir siteden orijinal dilinden okudum, daha doğrusu okumaya çalıştım. Şöyle ki dil anlaşılmayacak bir dil değil. basit bir İngilizce ile yazılmış. Zamanında bu kitabın çevrildiğini öğrendiğimde "İnşallah This Man 2 faciası yaşamayacağım." Sözümü geri alıyorum. This Man hiç olmazsa 2. ve 3. kitaplarıyla beni fazlasıyla şaşırtan bir seri olmuştu. 

 Bu mu? Çok affedersiniz ama bunu okuyacağınıza internetten herhangi bir seks hikayesi okuyun daha iyi. Kitap sadece bir durum üzerinde duruyor: Her sayfada bulunan ve aşırı saçma olan +18 sahneler. 

 Kitap işleniş olarak Christina Lauren'in Harika Piç kitabına benziyor. Her 2 kitapta da daha ilk sayfalarda başlıyor +18 sahneler. Karakterlerin tek derdi "Acaba sonraki sevişme ne zaman gerçekleşecek?" Bir de Christina bu kitaba bayılmış. Hiç şaşırmadım.

 Kitapta konu diye bir şey yok. Yazar "Sadece cinsel sahne yazayım, millet nasıl olsa okur" diye yazmış bunu. Karakterler deseniz kişilik yok bunlarda. Abby, sadece hayallerimin erkeği beni arzulasın, ben yapacağı her şeye razıyım (ki adamın her isteğini yerine getirdi) , yataktan hiç çıkmayalım kafasında biri. Nathaniel ise bir itaatkar bulayım, canım ne isterse ona uygulayım mottosunda yaşıyor. Ayrıca bu karakter fazla duygusuz. Buradaki duygusuz acımasız anlamında değil, gerçek anlamında. Abby'e sürekli emir yağdırdı durdu. Mesela, yemeğini ye, şu saatte benimle buluş, hemen odama çık... Sadece emrediyor. Onun dışında kızla bir kez olsun sohbet etmedi.

 Kitapta yan karakterler olmasına rağmen sadece bir görünüp kayboluyorlar. Kitap sürekli Abby-Nathaniel ve onların +18 sahnelerine odaklanmış.

 Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ama ille okuyacağım derseniz ben 2. kitabı okuyun derim. Aynı olaylar erkek bakış açısından anlatılıyor. Belki ilk kitaptaki saçmalıkları açıklar ama benim için seri bitti.

 Puanım: 0.1/5

Yorumlar

  1. :)))))
    Grinin Elli Tonu dilini de beğenmemiştim .... Okumalısın diye elime tutuşturdular ... bildiğin pembe dizilerin içine erotizmin aşırı boyutlarının katıldığı kitap olmuş ...
    Nasıl aşırı vıcık vıcık aşk dolu kitapları samimiyetsiz buluyorsam bunlar da anları kurtararak para kazanmaya çalışan kitaplar benim gözümde ...
    Ama bazılarının okumaya ihtiyacı var ki ; tavan yaptılar ...
    Bu nedenle sus diyorum kendime ...
    Ha ben de okudum ilk üç seri başladım bitireyim dedim ama ortada kaldım ...
    Ya yanıldıysam diye ...

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle yorumu geç gördüğüm için özür dilerim. GET'i ben de sevmedim ablam. Christian'ın nesi sevildi hala anlamış değilim. Kitapta geçen aşk bana çok ergence gelmişti. Ben 2 kitabı okumuştum. 3. ilk sayfaları yetti bana okumamam için. Yok ablam, sende bir hata yok. Bütün suç abartı reklam yapanlarda ;)

    YanıtlaSil
  3. Benim için en iyi erotik seri Crossfire serisidir arkadaş. Gerek betimlemeler olsun gerek karakterlerin kendilerini geliştirmeleri olsun Gideon'un Eva icin yaptigi fedakarliklar olsun hepsi cok guzeldi okumayanlara tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Yazarın sadece o serisini okumadım henüz. Ama ilk kitaba göz gezdirmiştim, bence Elli Ton ile alakası yok. Karakterler kadar gelişen olaylar da farklı. Bir gün tamamını okumak nasip olur umarım :)

      Sil

Yorum Gönder