Blog Yazmaya Nasıl Başladın? - Mim



 Herkese selamlar. Güzel bir gün demeyi çok isterdim fakat cuma günü yaşanan Elazığ depreminden dolayı maalesef acılı bir zaman içerisinden geçiyoruz. Herkese büyük geçmiş olsun. Umarım daha fazla can kaybı olmadan bu korkutucu durumu sağ salim atlatacağız.

 Sanırım 2 hafta kadar önce önce Deep beni bu mime davet etmişti. Bugün de Tozlu Hayaller Kütüphanesi beni mimledi. İki tatlı arkadaşıma da teşekkürlerimi sunarak sizlere blog dünyasına nasıl giriş yaptığımı anlatacağım. (Blog dünyasına en kafayı takmış insanı burada kullanmasam olmazdı ama lütfen gifteki yazıya aldırmayın, yazılarımı okuduğunuzu biliyorum (yoksa okumuyor musunuz 🔍) )

 Benim de hikayem birçok blog yazarınınki gibi. Blog hayatıma başlamadan önce Vikitap'ta Maggie isimli kullanıcı adımla 2012 sonbaharından itibaren kitap yorumları giriyordum. Bir süre sonra kitap blogları gözüme çarpmaya başlamıştı ve onları okuyordum (gerçi o zamanlar onların blog olduğunu bilmiyordum 😀) Zamanının en aktif blog yazarlarından olan Kütüphanemden Kitap Manzaraları en sevdiklerimden biriydi. Kendisiyle Vikitap aracılığıyla birçok kez konuşmuşluğumuz mevcuttur. Ondan oldukça etkilenerek ben de blog açmaya karar verdim ve 2015 sonbaharından beri burada bulunuyorum. 

 Kütüphanemden Kitap Manzaraları iyi ki de blog dünyasına giriş yapmış. Yoksa bu camiada yakinen tanıyamasam da yazılarıyla cana yakın olduğunuz  belli olan siz güzel insanlarla tanışamazdım. 😊

Yorumlar

  1. Başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  2. İyi ki blog açmışsın :)) Kitap okumak bizleri blog açmaya itmiş, çok güzel olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapların blog açmamda etkisi yadsınamaz :) İyi ki buralardayız :)

      Sil
  3. tatliş hikayeeeeee :) iyi dapmışsııın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki açmışım da senin gibi tatlı birini tanımışım :)

      Sil
  4. Ben de onların blog olduğunu bilmiyordum kendi blogumu açana kadar:D Ve Kütüphanemden Kitap Manzaraları benim de blog açmama vesile olan bloggerlardan biri keşke hala yazıyor olsa.Sen de iyi ki varsın yazıların da öyle özletme kendini ara da da olsa yaz güzel insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, keşke KKM yazmaya devam etse. Kendisi sağ olsun, bizleri blog açmaya teşvik edip tanıştırmış. Bundan sonra biraz daha buralara ağırlık vermeyi düşünüyorum, umarım dediğimi yapabilirim :)

      Sil
  5. Ne güzel iyi ki de açmışsın gerçekten 😊😊 Blog'da yazmak böyle güzel blog sahipleri ile güzel ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle. Ne kadar yazar, o kadar harika düşünceler ve paylaşımlar :)

      Sil
  6. Umarım daha fazla buralara vakit ayırırız. Her mecra kendi içinde güzel ama blogger sanki daha samimi gelir bana :)

    YanıtlaSil
  7. Birçok kişi önce Kütüphanemden Kitap Manzaraları ile tanışmış. Onu ben de takip ediyordum. Hatta bloğu ilk gördüğümde beni büyülemişti. Sevdiğim historical kitapların yorumlarını tek tek girip okumuştum. Güzel günlerdi. Keşke şimdi de düzenli yazsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke yeniden yazabilse, o da benim gibi çok nadir giriyor bloga. Bir gün dönüşünü görürüz umarım :)

      Sil

Yorum Gönder