Okunmamış Kitaplar



 Çok sevgili Deep beni taaa virüsün ülkemize giriş tarihinde beni etiketlemiş fakat ben kendisinden bu yazıyı okumama rağmen bana özelden attığı mesajı görmediğim için oldukça geç bir şekilde bu yazıyı yayımlıyorum.😖

 Eğer kitap olanları sayacak olursam elimde 24 okunmamış kitap mevcut. Aralarında en çok Tekinsiz Hikayeler'den utanıyorum, alalı 3 seneyi geçmesine rağmen hala 1 sayfasını çevirmiş değilim. Bahar Şenliği'mde bulunduğundan Yabancı'nın 100 sayfasını okudum ama neden bilmiyorum canım devam etmek istemedi, başka kitaplara geçiş yaptım. Yabancı da dahil olmak üzere 4-5 kitap bahar şenliğimde okuyacaklarım arasında.

 Bir de 60'a yakın okuyacağım pdf kitap mevcut. Normalde yaz şenliğine başlayacağımız zaman onlardan ve fotoğraflardaki kitaplardan seçimler yapacaktım fakat şu karantina günlerinde bir kısmını eritebilirim.

Yorumlar

  1. Sanırım en iyisi bir kitap alıp, o bitmeden ikinciyi almamak:) Ne dersin? Birden fazla kitap alınca bazılarının okunmaması, bir köşede kalması kaçınılmaz oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O durumu öncelerde yaşamadım desem yalan olur 😀 Ama biri bitti, diğerine geçtim şu an 😊

      Sil
  2. Bendekiler öyle çok ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karantina boyunca bir kısmı erir umarım ikimiz için de 😀

      Sil
  3. Evde kalmak kitap okumak gibi etkinlikleri daha rahat yapmamız açısından verimli oluyor. 3 sene için hiç üzülme derim, benim kitaplığımda on küsur senedir bekleyen kitaplar var :-(

    Bir zamanlar benim de bu kadar kitabım vardı ama aldıkça aldım, aldıkça aldım, şimdi gözümü korkutacak kadar çoğaldılar. Tekrar bu seviyeye düşürebilir miyim bilmiyorum. Sana tavsiyem elindekileri en azından yarısına düşürene kadar kitap alma yoksa evde bekleyenler beklemeye devam ediyor.

    Anna Karanina ve Kabuk güzel kitaplar. Onlara öncelik verebilirsin. Gazap Üzümleri bende de okunmayı bekliyor. Beklentimin yüksek olduğu bir kitap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En son şubatta İş Bankası Yayınevlerinden birine gidip, dışarıda okumak için az sayfalı kitaplar almıştım. Bir sonraki çıkışa kadar dururlar sanırım 😂

      Aslında Kabuk'a geçen sene başlamıştım fakat kafamı çorba ettiği için başka zamana bıraktım kitabı. Anna Karanina da 3. senesine gelmek üzere 😀 şenlik kitapları bitsin onlara geçebilirim 😊

      Sil
    2. Kabuk'ta şöyle bir olay var. Her bölümü sırasıyla anneanne, anne ve kız anlatıyor. Tek bir anlatıcı yok yani. Birkaç yıl önce Kitap Ağacı Adana grubumla okumuştuk kitabı. Bazı arkadaşlar tek anlatıcı var sandıkları için kitabı anlamakta zorlanmışlardı.

      Sil
    3. Kitabı okumadan önce ufak araştırma yapmıştım, bununla karşılaşacağımı biliyordum, yine de kafamı çorbaya döndürmüştü :D Sanırım o dönemde okumaya hazır değildim :)

      Sil

Yorum Gönder