#zorolsadakarantinadevamediyor



 Çok sevgili Deep'in beni mimlediği diğer etkinlik için anlatacağım fazla bir durum yok aslında. 

 Türkiye'de çıktığını duyduğumuz 12 Mart'ın ertesi günü iş görüşmesine gitmiştim. Görüşmem bir öncekine göre daha iyi geçmesine rağmen şu anki şartlardan dolayı ne şimdi ne de durum geçtikten sonra döneceklerini zannetmiyorum.

 Karantina boyunca sadece 1 kez dışarı çıktım. Gözümde arpacık çıktığından dolayı göz hastanesine gitmiştim. Ama bana bu karantina dönemi zor gelmiyor. Genelde ev kuşu olarak takıldığım için sıkılma durumu söz konusu değil. Günlerimi daha çok kitap ve uyku şeklinde geçiriyorum. Bir de 3 günde bir etrafı süpürüp toz alma ile. Şu anda Bir Mars Destanı'nı okuyorum. Şimdilik fena gitmiyor diyebilirim. Bir de Yıkıma Giden Adam romanını okuyorum. O kitap daha da güzel gidiyor. Umarım bu ikisine blogta yorum yapabilirim.

Yorumlar

  1. Mars Destanı çok ilginç bir isim, bilimkurgu mu? Sırf isminden dolayı bile alınır:)Yıkıma Giden Adam'ı da merak ettim. Yorumlarını bekleyeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğim 2 kitap da bilm kurgu kategorisinde. Yıkıma Giden Adam'ı dün bitirmiştim ve beklediğimi fazlasıyla verdi. Ama bir Kaplan Kaplan var ki, üfff o tam efsane 😍

      Bir Mars Destanı'na yeni devam etmeye başladım, şimdilik fena gitmiyor 😊 Söz veriyorum, yorumları gelecek

      Sil
  2. Bu süreç ve sonrası maalesef işsizlik açısından birçok kişiye sorun olacak. Umarım en kısa zamanda ve en az hasarla atlatırız bugünleri.

    Kitap okuyabilmene sevindim. Benim bu aralar kafam kitap almıyor. Konsantre olamıyorum. Bu yüzden film ve dizi izliyorum. Uzun zamandır vaktimin çoğunu kitaplara ayırıyordum, hoş bir değişiklik oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an için işim olmasa da ilerleyen zamanlar hem çalışanlar hem de bizleri çok zorlayacak. Keşke dediğin gibi az hasarla atlatabilsek fakat maalesefe ülkecek iyiyi değil kötü şeyleri daha çok tercih ediyoruz.

      Keşke ben de film-dizi izleyebilsem fakat hala vakit ayırmayı sevemedim. Sanırım vakitmi kitaba ayırmayı daha çok seviyorum 😊

      Sil
  3. pekiiiii. geçmiş olsuuun :)

    YanıtlaSil
  4. Mars destanı isimli kitabı okumamıştım okuyacagım
    geçmiş olsun blogunuzu izlemeye aldım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder