Ölümcül Hata - Yorum




Blair Mallory'nin keyifli bir yaşamı vardır. Bu güzel ve kendine güvenli genç kadın popüler bir spor merkezinin de sahibidir.

Ne var ki sorunlu üyelerden biri Blair'i kişisel takıntısı haline getirerek genç kadının giysilerini ve neredeyse
yaşam tarzını taklit etmeye başlar. İşlenen cinayet ve gelişen olaylar Blair'i polis olan eski sevgilisi Wyatt ile bir kez daha karşı karşıya bırakır. Blair bu eski gönül yarasını tamir edip aklından bir türlü çıkartamadığı bu adamla tekrar bir araya gelip gelemeyeceğini tartmaya uğraşırken olaylar giderek karışır ve genç kadın kendini ölüm
tehdidi altında bulur.

Gerçek kurban kimdir? Blair mi, takıntılı bir kişiliği olan Nicole mü? Peki ya katil?

Blair ve Wyatt'ın aralarında geçen eski hikâyenin üzerine
Bir yenisini inşa etmeleri mümkün olabilir mi?

ABD'li ödüllü yazar Linda Howard'ın hem çarpıcı bir aşk hikâyesi hem de sürükleyici bir polisiye olan yapıtını elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Berekete kavuşacaksın.

**************

 Okuduğum en saçma Linda kitabı Ölümcül Hata olabilir. Hikaye Wattpad hikayelerinden çıkmış gibiydi.  

 Zekiyim diye geçinse de aptallık üstüne doktorası olan kadın karakter ✔

 Aklı fikri baş kadın karaktere yapacağı +18 fikirlerle dolu olan bir baş erkek karakter ✔

 İkilinin normal sohbete dair bilgisinin olmaması ✔ (Gerçi Blair, Wattpad kızlarının aksine bunun için birazcık çabaladı ama Wattpad erkeğimiz tarafından başarısızlıkla sonuçlandı) 

 Çok ilginçtir ki kitaba sövmeme rağmen bazı kısımlarda gerçekten kahkaha attığım yerler oldu. Örneğin ikilinin çiçek denince anladıkları şeyler üzerine kurdukları sohbet oldukça eğlenceliydi. Keza Blair'in annesinin bilgisayarla olan imtihanı da öyle. 

 Yine de erkek karakter beceriksizce yazıldığı için kitabın bütün güzelliği gitmiş. Blair'in şımarık diyebileceğimiz tavırları da okuyanda soğukluk yarattığı için puanımı düşük veriyorum. 3 puanı sadece güldüğüm kısımlara veriyorum.

Puanım: 3/10

Yorumlar

  1. Blair denince aklımda direkt Gossip Girl dizisi geliyor. Bu aralar onunla yatıp kalkıyorum. Dizi günümüz romantik kitaplarının uyarlanmış hali gibi. İzlemek, okumaktan daha keyifli oluyor bazen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Gossip Girl, bir zamanlar ne çok izlerdim. Blair bir ikondur. Şu anda yeni rejenerasyonlu versiyonunu çekeceklermiş. Ne zaman izleriz kader bilir :)

      Sil

Yorum Gönder