Anetakis Tycoons Serisi-Yorum


Söz verdiğim gibi Maya'nın Harlequin için yazmış olduğu diğer seri de bitti ve buraya yorumlarımı ekliyorum :) Yalnız Vikitap'a ne zaman eklerim hiçbir fikrim yok. Kullanıcılar bilir ki Vikitap'ta yaklaşık 1 haftadır erişim sorunu var. Sayfanın açılmasını beklemek bir dert, bir kitap için yazılan yorumu göndermek veya birinin yorumunu beğenmek ayrı bir dert.

 Gelelim sıradaki kitaplara. Anetakis Tycoons serisinde, Tycoons soy adını taşıyan 3 erkek kardeşin aşkı bulmasını ele alıyor.


                                                   Hatırla Sevgili


 Serimizin ilk kitabı büyük kardeş Chrysander'ı ele alıyor. Hamile olduğunu öğrenen Marley, sevincini çocuğunun babasıyla yani Chrysander ile paylaşacaktır. Ancak Chrysander'ın o iş projeleri bir şekil kaybolup rakip firmalara satılmaktadır ve o projelerden biri de Marley'in çantasından çıkmıştır. Bu olay sonucu Chrysander, Marley'i terk eder. Ayrıldıklarından 5 ay sonra Chrysander haberlerde Marley'in kaçırıldığını ve hamile olduğunu öğrenir. Bir saniye bile düşünmeden hastaneye varması sonucu yeni bir şokla karşılaşacaktır. Marley bunların yanında hafıza kaybı yaşamıştır. 

 Seri için güzel başlangıcı olan bir kitaptı. Bir de Maya'nın erkekleri kasıntı tipler olmasa daha çekilir olacak bu kitaplar :D 

 Puanım:4/5


Sana Değer



Isabella, üniversitesi bitince bir süre Avrupa'da hayatını sürdürecektir ancak planlarında ufak bir değişim olur. Isabella, çocukluğundan beri Theron'a aşıktır ve Theron İngiltere'de çalışmaktadır ya da çalışmaktaydı. Zira abisi Chrysander evlenip Yunanistan'da yaşamaya başlayınca şirketin ana merkezine bu sefer Theron geçmiştir. Hal böyle olunca Isabella onu kendine aşık etmek için elinde geleni ardına koymamaya kararlı bir şekilde New York'a gelir.

 İkinci kitapta yaşanan gelişmeleri daha sevmemle beraber ilk kez Maya'nın bayan karakterlerinden birine fazla gıcık kaptım. Isabella fazla şımarıktı ve bazı çocuksu davranışlarıyla beni çileden çıkarttı. 

Puanım:4/5


Yuva Özlemi



Tatile çıkmasına rağmen kendine geçici bir iş bulan Jewel, kaldığı otelde bir yabancıyla bir gece geçirir. Bundan 2 gün sonra çalışacağı yerdeki patronunun otelde karşılaştığı yabancı olduğunu öğrenir. Yabancı yani Piers, yardımcısını arayarak Jewel'e başka bir alanda iş bulmasını ister ancak ilk cümlesi "kurtul ondan" olup o sırada hat kesilmiştir ve yardımcısı da Jewel'i kovmuştur. Yanında da bir çek verilmiştir Jewel'a. Aradan geçen 5 ayda Jewel, Piers'in kızına hamile kalmıştır ve hamileliği de çok sağlıklı ilerlememektedir. Çeki bozdurmadığı için fazla parası da olmayınca son çare olarak Piers'i aramıştır.

 Serinin en iyi kitabıydı. Verilmek istenen duygusallık ve romantizm çok dokunaklı. İlk 2 kitapta sinir olduğum Piers, baya sevdirdi kendini son kitapta. Jewel'in küçüklüğünden beri çektiği zorluklar ve bir yere ait olma hissine duyduğu özlem boğazımı düğümledi kitap boyunca. Puanım:5/5

 Bu seriyi daha fazla sevmemle beraber okuyacağım son bir kitabı kaldı Maya'nın Harlequin dizisinde ama bulamamak üzdü beni. 



Yorumlar